HOLA! BENVINGUTS A CASA.

“EL DISSENY ÉS UNA EINA MÉS D’INTEGRACIÓ SOCIAL EN L’ESPAI VITAL”.

Em dic Joan i sóc dissenyador gràfic. Us obro les portes de casa BaroRuibal i us convido a conèixer alguns dels meus projectes. Fa sis anys que treballo a Maneko, un estudi amb seu a Barcelona, on tinc el plaer de poder dirigir la majoria dels encàrrecs que aquí exposo. En paral·lel, col·laboro com a freelance amb diferents clients.

A banda, des de fa un any estic involucrat amb la millora de la imatge i la comunicació de la ONG Asociación cultura y cooperación con África El Gulmu, que actua a Fada N’Gourma, Burkina Faso. Si teniu qualsevol idea de caire social o de cooperació, m’agradarà que em contacteu. Trobareu l’enllaç amb la ONG més avall i us convido a descobrir-la.

Tota la feina aquí exposada no seria possible sense la col·laboració dels companys de professió i els clients. És per això que defenso el disseny com una eina més de integració entre les persones i l’espai vital. La feina ben feta des del punt de vista gràfic és capaç de despertar els sentits, transmetre emocions i generar opinió crítica.

El disseny ens ajuda a entendre, explicar el món que ens envolta i a seguir evolucionant.

SEGUEIX-ME

 

 

CONTACTA COL·LABORA