LA COL·LABORACIÓ OPTIMITZA ELS PROJECTES.

Aquests són alguns dels professionals amb els quals treballo habitualment en diferents projectes.
Col·laborar junts fa que els resultats siguin òptims.

RUTH TROYANO PUIG

Periodista i comunicadora

Reus, 1979. Periodista (UAB). Màster en planificació i gestió de l’enoturisme (URV). Estudiant del curs professsional de sommelier. Responsable de comunicació de diferents projectes vinculats amb l’enoturisme i la gastronomia. Articles d’opinió a Vadevi.cat i secció d’enoturisme a Ràdio 4-RNE.
www.ruthtroyano.cat

JORDI BARÓ RUIBAL

Periodista

Periodista experimentat, interessat pels nous reptes. Editor i presentador de notícies a Catalunya Ràdio i escriptor d’articles per a La Vanguardia. També ha realitzat diversos treballs com a consultor de comunicació.

XÈNIA BESORA SALA

IL·LUSTRACIÓ I VIDEO

Reus, 1981. Llicenciada en Belles Arts (Universitat de Barcelona). Durant la carrera, fa un any d’intercanvi a la Universitat de Leeds, Regne Unit. Les seves inquietuts com a il·lustradora sorgeixen d’establir un diàleg entre el seu ser i el món que l’envolta. Té un postgrau en Direcció de Projectes Expositius en Diseny i Arts de la Universitat d’Elisava i el CCCB de Barcelona. Més tard va entrar en el món del cinema i ha dirigit moltes peces cinematogràfiques a Mèxic i Espanya.
xeniabesorasala.com / xeniabesora.com

 JORDI PRATS GALLEGO

BUSINESS ADVISOR

Diplomat per la Universitat de Navarra (IESE) – PDD. Tècnic en Administració d’Empreses. Experiència professional de més de 20 anys en en l’àrea econòmica-financera d’empreses del sector químic i de l’automòbil. Trajectòria de 10 anys com a Director General en una societat de capital risc a Catalunya, en el segment de capital llavor, arrencada i desenvolupament. Fundador de la xarxa de Business Angels Reus Tarragona BA, administrador i conseller de diverses societats i consultor en processos d’empreses en concurs de creditors, interim management i estratègia.

ANTONIO CEBALLOS

Fotògraf

La seva trajectòria combina la fotografia, la pintura i l’audiovisual o la escultura amb la publicitat com a forma de comunicación vital. Curiós per la naturalesa, se sent atret per tot el que l’envolta, i es troba en un inmens procés de re-observació, que el fa veure cada detall, experiència i situació amb uns ulls nous. Creu en els conceptes universals, entesos com els que ens toquen a tots des de dins. Encara cada projecte com si fos un repte nou amb una personalitat única que li porta a fer un replantejament desde zero.
www.antonioceballos.es

ADRIÀ BATLLE

Programador web

Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona i Informàtic vocacional des de sempre. Actualement treballa com a programador a l’empresa Maneko. A banda, col·labora en varis projectes interactius com a freelance.

JORGE WIMES VICEDO

MANAGEMENT

Actualemnt és director creatiu de MANEKO i Professor de Elisava (Pompeu Fabra). Previament va dirigir Projectes 8disseny i el Taller de disseny de l’escola ELISAVA. Va estudiar la carrera de disseny gràfic a ELISAVA, Escola Superior de Disseny i dos Màsters en disseny interactiu.
www.maneko.es